Raju X: Jõgiste sai uue vastase Venemaalt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jõgiste
Jüri Jõgiste Foto: MMA Raju

13. oktoobril toimub Tartus Eesti suurima võitlusspordiliiga juubeliüritus MMA Raju 10. Õhtu avamatši tegev Eesti võitleja Jüri Jõgiste on saanud endale viis päeva enne võistluse toimumist uue vastase – Aleksei Jakovlevi Venemaalt.

«Jüri Jõgiste esialgne vastane Marco Marras (Itaalia) otsustas viimasel hetkel matšist loobuda. Paar päeva tagasi hakkas Marrase esindajalt tulema väga segast ja vasturääkivat infot, mistõttu pidasime viimase minuti üllatuste vältimiseks otsida Jõgistele koheselt uus vastane,» kommenteerib muudatust Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

«Jõgiste uus vastane on Kombat Sambo sportlane Aleksei Jakovlev Venemaalt. Kombat Sambo on sportlikule vabavõitlusele paljuski sarnanev täiskontaktne võitlussport. Jakovlevil on üheksa aastat treeningkogemust ning on selle aja jooksul pidanud ligikaudu 80 võistlusmatši – seda on päris palju ühe täiskontaktse võitlusala kohta. Ühtlasi on see Raju esimene külalissportlane Venemaalt,» lisab Tõnissaar.

«Mis seal ikka – võitlejana võtan kõik väljakutsed vastu,» kommenteerib uue vastase saanud Jõgiste oma emotsiooni. «Minu mänguplaan väga ei muutu, sest uue vastase profiil on sarnane eelmise omaga. Tean, et sambotaust tähendab reeglina väga tugevat maasvõitlust ja jalalukke, kuhu ma kindlasti sattuda ei taha,» lisab Jõgiste.

Matš toimub kaaluklassis kuni 65,8 kg B-klassi reeglite järgi (3 x 4 minutit üheminutilise pausiga raundide vahel, ilma küünarnukilöökideta igas distantsis).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles