Bratuhhinate koduklubi alustas Prantsusmaal kolme võiduga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkapallur Polina Bratuhhina
Võrkapallur Polina Bratuhhina Foto: Terville’i Florange

Kaksikõdede Polina ja Natalja Bratuhhina koduklubi Terville’i Florange alustas Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistluste tugevuselt teist divisjoni täiseduga.

Terville’i Florange alistas IFVB 3:0, Amiens’i 3:1 ja Mougins’i 3:1. Kolme võidu ja 9 punktiga startis veel kaks naiskonda, vahendab volley.ee.

Tugevaimasse liigasse tõuseb hooaja lõpuks vaid üks naiskond. «Meie eesmärgiks on esikoht ja naasmine tippliigasse,» teatas Natalja Bratuhhina volley.ee-le.

Teise divisjoni (nimetusega DEF ehk divisjon excellence feminine) kuulub 12 naiskonda.

«Naiskond on meil korralik: neli prantslannat, kaks rumeenlannat, üks brasiillanna ja ameeriklanna, mina koos õega ja rumeenlasest treener Pompiliu Dascalu,» rääkis Natalja Bratuhhina. «Nädalas treenime 8-10 korda pluss laupäevane mäng. Treeningud ja jõusaali kavad on head, füüsiliselt tunnen end suurepäraselt. Olen diagonaalründaja, vahel täidan ka vastuvõtja rolli. Sidemängija on Prantsusmaa koondislane, koostöö sujub meil väga hästi.»

Mõne päeva pärast pannakse pall mängu ka meeste meistrisarjas. Kõrgeimas liigas lähevad meie mehed vastamisi juba 13. oktoobril peetavas avamängus, kui Pariisi Volley (Ardo Kreek) kohtub Rennes’i Volley 35-ga (Raimo Pajusalu, Keith Pupart).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles