Briti poksijat röövida üritanud mehed said ise peksa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amir Khan
Amir Khan Foto: SCANPIX

Suurbritannias sattus autovargust planeerinud pätibande väga vale inimese otsa – kurikaelad tahtsid röövida poksija Amir Khani autot ja seetõttu lõppes nende üritus üsna kurvalt.

Vahejuhtum leidis aset eile varahommikul Birminghamis. 25-aastane endine maailmameister, kerge keskkaalu poksija Khan ja tema 20-aastane vend Haroon, samuti poksija, käisid kontserti kuulamas ja kui nad Khani 100 000 naelsterlingit maksva Range Roveriga lahkuma hakkasid, keeras neile ette pätibande auto, vahendab The Sun.

Pealtnägija sõnul oli kurjategijaid vähemalt kuus ning nad ründasid Khani ja tema venda, kuid poksijad ei lasknud end sellest häirida, et nad olid arvulises vähemuses ja kostitasid oma ründajaid rohkete rusikahoopidega.

«Nad üritasid Amirile ja tema vennale kallale tungida, aga nad norisid valede inimestega,» rääkis üks pealtnägija. «Nad parkisid oma auto Amiri Range Roveri ette, vähemalt ühel neist oli kumminui. Üks tüüpidest lõi Amiri, aga Amir lõi seepeale mehe nokauti. Siis üritasid ülejäänud viis meest, aga kõik kukkusid järjepanu pikali. Pätid oli päris korralikult katki, aga Amir ja tema vend ei teinud midagi valesti, nad lihtsalt kaitsesid oma vara.»

Seejärel lahkusid vennad Khanid sündmuskohalt, kuid ühel pättidest õnnestus veel Khani auto tagaaken sisse visata.

Politsei teatel said nad küll sündmuskohale kakluse tõttu väljakutse, aga kui nad kohale jõudsid, oli kaklus juba lõppenud ja keegi politseiga rääkida ei soovinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles