Mallory-Rand lõpetasid MMi isikliku rekordiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caitlin Mallory ja Kristjan Rand vabakava esitamas
Caitlin Mallory ja Kristjan Rand vabakava esitamas Foto: Liis Treimann.

Eesti jäätantsijad Caitlin Mallory - Kristjan Rand lõpetasid iluuisutamise maailmameistrivõistlused isikliku rekordiga ja said 20. koha.

Alles juuli keskpaigast koos uisutavad Mallory - Rand teenisid MM-debüüdil vabatantsu eest 72,89 punkti, senine parim tulemus 69,11 pärines jaanuarikuistelt Euroopa meistrivõistlustelt.

Originaaltantsu järel 21. kohal paiknenud Mallory - Rand kogusid kokku 143,69 punkti, mis on samuti paari uus tippmark. Vabatantsus said nad 17. koha, tänu millele tõusid ka üldarvestuses koha võrra.

19 paari kindlustasid koha järgmise aasta Vanouveri olümpial, Eesti paar jäi sellest napilt ilma. Teine võimalus olümpiapiletit püüda on septembris Oberstdorfis katsevõistlustel, kus lunastavad pääsme viis paari.

Maailmameistritiitli võitsid mullused Euroopa meistrid, venelased Oksana Domnina - Maksim Šabalin 1,22-punktilise eduga ameeriklaste Tanith Belbini - Benjamin Agosto ees. Kusjuures, mõlema paari treenerid on Gennadi Karpanossov ja Natalja Linitšuk.

Tulemused:

1. Oksana Domnina - Maksim Šabalin (Venemaa) 206,30

2. Tanith Belbin - Benjamin Agosto (USA) 205,08

3. Tessa Virtue - Scott Moir (Kanada) 200,40

4. Meryl Davis - Charlie White (USA) 200,36

5. Nathalie Pechalat - Fabian Bourzat (Prantsusmaa) 194,36

6. Jana Hohlova - Sergei Novitski (Venemaa) 193,41

...

20. Caitlin Mallory - Kristjan Rand 143,69

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles