Raju X: Helin Paara ja Jüri Jõgiste videoblogi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helin Paara
Helin Paara Foto: MMA Raju

Juba ülehomme, 13. oktoobril toimub Tartus A. Le Coq spordimajas Eesti suurima võitlusspordiliiga juubeliüritus MMA Raju 10. Raju X videoblogi avapäev esitleb fännidele Eesti võitlejaid Helin Paarat ja Jüri Jõgistet.

28-aastane Helin Paara on Sindist pärit sportlane. Ta on praegu Eestis ainuke naine, kes võistleb sportlikus vabavõituses. Vaata videoblogi!

22-aastane Jüri Jõgiste töötab Mereväes ning sõidab õige pea Somaaliasse piraadi-missioonile. Samal ajal valmistub mees Rajuks ning plaanib sportlasteed jätkata ka pärast kodumaale naasemist. Vaata videoblogi!

Videoblogi peab MMA fänn ja harrastaja Ari Matti Mustonen.

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poksi, maadluse ja judo - ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Esmakordselt on võimalus Raju jälgida ka neil, kes mingil põhjusel kohale tulla ei saa – nimelt tehakse kogu üritusest sport.postimees.ee vahendusel rahvusvaheline HD-kvaliteediga otseülekanne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles