Aita Tartu Ülikooli kaheksapaadile nimi leida!

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜASKi uhiuus kaheksapaat, millele otsitakse nime.
TÜASKi uhiuus kaheksapaat, millele otsitakse nime. Foto: TÜASK

Kuidas on võimalik ilma tundigi treenimata end Eesti sõudeajalukku kirjutada? Loomulikult sellega, et pakkuda välja hea nimi Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi (TÜASK) sõudelaevastiku kõige tähtsamale paadile – vastvalminud kaheksapaadile.

TÜASK kuulutab välja nimekonkursi äsja Itaaliast meieni jõudnud kaheksapaadile, mis hakkab ehtima TÜ üliõpilaste sõudelaevastikku ja mille nimi on käibel aastakümneid.

Kui vanasti sai nime eest kolm õuna, siis seekord pakub TÜASK midagi sootuks paremat – lisaks igavesele paadi nimeandja aule ja kuulsusele saab see, kelle nimi välja valitakse, ühe personaalse sõudetreeningu ja mälestuseks meene. Lisaks on ta aukülalisena kutsutud paadi sisseõnnistamisele.

Nimekandidaate oodatakse TÜASKi Facebooki lehe kommentaaridesse järgmise esmaspäeva õhtuni ehk 15. oktoobri kella 00.00ni. Kui päris avalikult ei soovi oma nimekandidaati välja käia, siis võib oma pakkumise saata ka e-mailiga aadressile ivo.hunt@ut.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles