Paljastus: Ronaldo jäi Barcelona riietusruumis grupiseksi tehes vahele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona logo
FC Barcelona logo Foto: SCANPIX

Hispaania ajakirjanikul Lluis Lainzil ilmus raamat pealkirjaga «De puertas adentro» ehk eesti keeles «Suletud uste taga», kus ta paljastab 113-aastase ajalooga jalgpallihiiu FC Barcelona seni avalikkuse eest hoitud lugusid.

Tema paljastustest on enim tähelepanu köitnud lugu sellest, kuidas «päris» Ronaldo ehk hooajal 1996/1997 Barcelonas mänginud brasiillane Ronaldo Luís Nazário de Lima riietusruumis kahe naisega seksis.

Nimelt olevat 20-aastane Ronaldo Nou Campilt õhtusöögile läinud, kuid hiljem naasnud staadionile koos kahe naisterahvaga.

«Kuna Ronaldo oli nende naistega juba tükk aega ära olnud, hakkasid turvamehed muretsema, seetõttu otsustas üks turvamees minna vaatama, kas midagi on juhtunud,» kirjeldas Lainz. «Ta sai suure üllatuse osaks, kui leidis kolmiku riietusruumis diivanil seksimas.»

Llainz kirjutab, et klubi tahtis juhtunut avalikkuse eest varjata. «Kas te ei saa aru, et ta on 20-aastane, kes tahtis lihtsalt natuke lõbutseda?» olevat klubi toonane president Josep Lluís Núñez kommenteerinud.

Praegu püüab kolmel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud 36-aastane Ronaldo tõsieluseriaalis vabaneda üleliigsetest kilodest, mis tal pärast karjääri lõpetamist kogunema hakkasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles