Raul Must kordas karjääri parimat võistlust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpallur Raul Must
Sulgpallur Raul Must Foto: Raigo Pajula

Raul Must saavutas Poolas, Varssavis toimunud15 000 USD auhinnafondiga Yonex Polish International 2009 võistlusel meesüksikmängus 2. koha, kaotades finaalis Hollandi esindajale Dicky Palyama 21:12 ja 21:17

Pärast esimese geimi kindlat kaotust juhtis Must peaaegu terve teise geimi. Ent eduseisul 16:14 andis ta vastasele kuus punkti järjest ega suutnud enam geimi päästa.

Palyama asub maailma edetabelis 24., Must aga 56. kohal. Poolfinaalis oli 31-aastane Palyama alistanud maailma 11. reketi, poolaka Przemyslaw Wacha.

Must kordas Varssavis karjääri senist parimat tulemust, teenides maailma edetabelisse 3400 punkti. Sama kategooria turniiril oli ta finaali jõudnud ka oktoobrikuus Bulgaarias.

Raul Must teenis selle võistlusega 3400 maailmakarika edetabelipunkti. Hollandi mängija paikneb maailma edetabelis 24. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles