Maasing lõpetas GP Portugali 7. kohaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Maasing.
Sander Maasing. Foto: rattaprofid.wordpress.com.

U23 vanuseklassi Rahvuste karikavõistluste alla kuuluva Portugali GP viimase etapi võitis Colombia koondise rattur Sergio Henao. UCI segameeskonna nimekirjas sel tuuril osalenud Sander Maasing sai täna 7. koha ning tõusis ka tuuri kokkuvõttes 7. kohale.

Henao lahkus koos koondisekaaslase Jarlinson Pantano, portugallase Ricardo Vilela ja prantslase Yoann Bagot´ga peagrupist, kui 136,1 kilomeetri pikkusest mägisest etapist oli sõita veel vaid 25 kilomeetrit, vahendab rattaprofid.com. Veidi hiljem Bagot kukkus ning pidi taanduma peagruppi.

Lõputõusul õnnestus aga Henaol maha raputada nii Pantano kui ka Vilela ning 21-aastane Colombia rattur lõpetas sõidu uhkes üksinduses. Vilela lõpetas etapi 25 sekundit hiljem. Kolmandaks tõusis finishis tuuri kaks esimest etappi võitnud taanlane Rasmus Guldhammer (+1.41). Maasing kaotas võitjale pühapäeval 1.52.

Tänu tänasele võidule kerkis Henao ka tuuri üldvõitjaks. Teiseks tõusis Vilela ning Guldhammer langes kolmandaks. Maasing tõusis samuti koha võrra ning oli kokkuvõttes seitsmes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles