Capello lootis, et Ronaldo vigastus on tõsine

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa koondise peatreener Fabio Capello.
Venemaa koondise peatreener Fabio Capello. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallikoondise peatreener Fabio Capello tunnistas, et lootis, et Portugali koondise kapteni Cristiano Ronaldo vigastus on nii tõsine, et ta ei saa reedeses MM-valikmängus Venemaa vastu kaasa teha.

Klubijalgpalli Hispaanias Madridi Realis mängiv Ronaldo tegi laupäevases mängus Barcelonaga liiga oma õlale, kuid uuringud näitasid, et tegemist pole tõsise vigastusega ja ta peaks saama homme Moskvas Venemaa vastu väljakule joosta, vahendab Reuters.

«Ausalt öeldes lootsin, et Ronaldo vigastus on tõsisem,» tunnistas Capello pressikonverentsil. «Kui tema ei mängiks, oleks meie meestel kaitses palju lihtsam. Portugal on tipptasemel meeskond ja täna õhtul vaatame oma taktika veelkord üle.»

«Ronaldot on alati keeruline peatada,» jätkas varem Inglismaa koondist juhendanud Capello. «Kõik meeskonnad üritavad seda teha, aga see pole lihtne ülesanne. Aga me anname endast parima, et tema tugevused neutraliseerida.»

Nii Portugal kui Venemaa on MM-valiksarja alustanud täisedu ehk kahe võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles