Eestlane mängib täna kaheaastase vaheaja järel taas korvpalli Euroliigas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (paremal)
Kristjan Kangur (paremal) Foto: SCANPIX

Eesti korvpallisõpradel on täna põhjust rõõmustamiseks, sest kaheaastase vaheaja järel näeb Euroopa tugevaimas korvpalliliigas Euroliigas väljakule jooksmas taas ka eestlast.

Pausi lõpetab neljakordne Eesti parim korvpallur Kristjan Kangur, kes oli ka viimane Euroliigas pallinud eestlane, kui hooajal 2009/2010 kogus Villerbanne Asveli särgis keskmiselt 5,9 punkti ja kaks lauapalli mängus, kirjutab basket.ee.

Itaalia meisterklubi Siena Montepaschi rivistuses taas Euroopa tippkorvpalli nuusutaval Kanguril tuleb B-alagrupis heitlema hakata Tel Avivi Maccabi, Malaga Unicaja, Gdynia Prokomi, Chalon'i ja Berliini Albaga.

Meeskonnad mängivad esmalt kodus ja võõrsil süsteemis, misjärel iga alagrupi neli paremat jätkavad 27. detsembril algaval TOP 16 turniiril, kus edasipääsenud meeskonnad jagatakse kahte alagruppi.

Itaalia meister Siena ja Kristjan Kangur peavad tänavuse Euroliiga hooaja avamängu täna õhtul, kui koduväljakul võõrustatakse Saksamaa suurklubi Berliini Albat. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 19.45

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles