Eclex ja Audentes alustasid Eesti-Läti ühisliigat võidukalt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eclexi naiskond.
Eclexi naiskond. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Täna algas naiste korvpalli Eesti-Läti ühisliiga, kus Eesti võistkondadest said koduvõidud kirja Eclex ja Audentese SG/Noortekoondis.

Eclex alistas 108:53 RTU/Merksi, Laina Mesila-Kaarmanna tõi võitjatele 26 punkti, Mirjam Nikolai ja Viive-Kai Rebane lisasid kumbki 17 punkti. Kaotajate poolel viskas Daina Lazdniece 21 silma.

Audentese SG/Noortekoondis oli 62:56 parem LU naiskonnast. Kadri-Ann Lass viskas võitjate kasuks 17 ja Greeta Üprus 13 punkti. Kaotajate resultatiivseim oli 12 punktiga Paula Luke.

AmEst Rapla pidi võõrsil tunnistama Riia TTT 112:54 paremust. Rapla naiskonna resultatiivsemad olid Kerli Haas 20 ja Kaia Kosk 17 punktiga. Vastaste parimana viskas Krista Bridina 19 punkti.

Päeva viimases kohtumises tuli Tallinna Ülikoolil napilt tunnistada Riia TTT juuniorite paremust 71:69. Terve mängu platsil viibinud Oksana Miil viskas ülikoolinaiskonna kasuks 26 punkti, Janett Perv lisas 20 silma. Lätlannade parim oli tänases kohtumises R. Reine 22 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles