Redknapp: Bale on Ronaldo ja Messiga samal tasemel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale pärast võidumängu Šotimaa üle.
Gareth Bale pärast võidumängu Šotimaa üle. Foto: SCANPIX

Jalgpallitreener Harry Redknappi sõnul on Gareth Bale samal tasemel Lionel Messi ja Cristiano Ronaldoga.

«Ta on uskumatult andekas, ta on samal tasemel Ronaldo ja Messiga, kuid Gareth läheb aina paremaks,» ütles endine Tottenham Hotspuri juhendaja Redknapp BBC vahendusel.

«Kui ta mängib oma mängu, on teda pea võimatu takistada. Maailmaklassiga mängija. Gareth teeks iga meeskonna tugevamaks.»

Redknappi kiidulaul järgnes 23-aastase Bale´i heale mängule Walesi koondise eest, kus ta lõi MM-valikmängus Šotimaa vastu kaks väravat. «Viimases koondisemängus oli meeskonnal vaja kedagi, kes mängu muudatuse tooks ja tema suutis seda. Ta on ülimalt mitmekülgne, tema mängus polegi nõrka kohta,» lisas Redknapp.

Klubijalgpalli Hotspuris mängiv Bale on valiksarjas löönud Walesi koondise kõik kolm väravat. Järgmisena kohtutakse Horvaatiaga.

Endine Walesi koondislane Mickey Thomas usub, et õige pea hakkavad Madridi Reali ja Barcelona sugused suurklubid Bale´i jahtima. «Ta on ilmselt parim mängija, kes Walesi esindanud on. Olen näinud paljusid tippe nagu Ronaldo ja Messi, Gareth on samal tasemel. Olen kindel, et õige pea mängib ka Gareth ühes suurklubis – nii Barcelona kui Madrid soovivad teda värvata,» rääkis Thomas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles