Eesti võrkpallur siirdus Taani kõrgliigasse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Lipp
Tauno Lipp Foto: Holte IF

Eelmisel hooajal Valio Võru võrkpalliklubis mänginud sidemängija Tauno Lipp siirdus alanud hooajaks Taani kõrgliigasse, kus võrkpalluri uueks koduklubiks on Holte IF.

Nimetatud klubi tegutseb pealinnas Kopenhaagenis ja viimaste aastate põhjal võib seda pidada Taani liiga keskmikuks, vahendab volley.ee.

«Meeskond on klubi poolt väga hästi komplekteeritud ning organisatoorne pool on läbimõeldud ja põhjalik,» rääkis Lipp volley.ee-le.

Lisaks eestlasele kuuluvad meeskonda mängijad Kanadast, Itaaliast ja Belgiast ning kohalikud potentsiaalsed Taani noortekoondise liikmed. Meeskond on kahe hooaja vahel läbinud suure uuenduskuuuri, põhituumik on sisuliselt uus.

«Hooaeg hakkas möödunud nädalal, kui pidasime esimese karikamängu, mille võitsime tulemusega 3:0 ja jõudsime teise ringi. Pühapäeval toimus esimene mäng Taani liigas, kus pidime tiitlikaitsjale 0:3 alla vanduma,» lisas Lipp.

Lipp paberimajanduse tõttu nimetatud mängudes kaasa teha ei saanud, kuid ta loodab juba tuleval nädalavahetusel meeskonda aidata. «Võistkond on hästi häälestatud ja klubi eesmärk on võidelda esineliku kohtadele,» lõpetas Lipp.

Võrkpallur on lisaks Võru meeskonnale mänginud ka Tartu Pere Leivas (aastatel 2008-2010).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles