Rajul edukalt esinenud Jüri Jõgistele anti teeneterist

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigaadikindral Riho Terras andis kaitseväe teeneteristi MMA Raju võistlusel edukalt esinenud vanemmadrus Jüri Jõgistele.
Brigaadikindral Riho Terras andis kaitseväe teeneteristi MMA Raju võistlusel edukalt esinenud vanemmadrus Jüri Jõgistele. Foto: mil.ee

Kaitseväe juhataja brigaadikindral Riho Terras andis täna kaitseväe teeneteristi nädalavahetusel toimunud sportliku vabavõitluse Raju 10 võistlusel edukalt esinenud vanemmadrus Jüri Jõgistele.

Jõgiste alistas võitlusringis Venemaad esindanud Aleksei Jakovlevi teises raundis tehnilise nokaudiga.

Vanemmadrus Jüri Jõgiste (22) on viienda Eesti laevakaitsemeeskonna liige, kes alustas teenistust mereväes ajateenijana miinijahtijal Ugandi. Sportliku vabavõitlusega on ta tegelenud ligi kuus aastat. Ta on Soome amatööride lahtiste meistrivõistluste võitja aastal 2009 ja saavutanud samal võistlusel 2. koha 2010. aastal.

«Laevakaitsemeeskonna ettevalmistus ei ole jätnud küll palju võimalust trenni teha, kuid väljaõppe intensiivsus aitas kindlasti kaasa senise vormi säilitamisele,» ütles Jõgiste, kelle sõnul kaitseväe ja mereväe esindamine tekitas küll aukartust, kuid võistlus ise oli lihtsam kui oodata võis.

Lisaks on vanemmadrus Jõgiste 2012. aasta Kaitseväe meister kreeka-rooma maadluses kuni 66-kg kehakaalus ajateenijate arvestuses ja sama võistluse üldarvestuse hõbedamees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles