Hulk NHLi tippmehi pole endale jätkuvalt asendusklubi leidnud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilja Kovaltšuk.
Ilja Kovaltšuk. Foto: SCANPIX

Hulk jäähokiliiga NHLi tippmehi siirdus tööseisaku alates mängima Euroopasse, ent vähemalt teist samapalju ootab kannatamatult, millal mängud USAs ja Kanadas algavad, kirjutab MTV3.

Mullusest ründajate punktitoojate esikümnest mängivad Euroopas täpselt pooled - Jevgeni Malkin(Magnitogorski Metallurg, KHL), Claude Giroux (Berliini Eisbären, Saksamaa), Jason Spezza (Rapperswil, Šveits), Ilja Kovaltšuk (Peterburi SKA, KHL) ja John Tavares (SC Bern, Šveits). Kuid Steven Stamkos, Phil Kessel, Henrik Sedin, Patrik Elias ja James Neal pole endale mängupaika leidnud.

Toronto Maple Leafsis mängiv Kessel on koguni oma raha eest jääaega üürinud, et ennast vormis hoida. Kuna aga töösulg ei paista niipea lõpplahendust leidvat, otsivad nii tema kui ka Stamkos endale juba Euroopast klubi.

NHLi komissari Gary Bettmani sõnul oleks 2. novembril võimalik teoreetiliselt liigaga algust teha ja mängida veel täishooaeg, kuid see tähendaks, et meeskondadel jääks treenimiseks vaid napp nädal. Eile esitas liiga mängijatele uue ettepaneku, milles on oma senistest võrdlemisi jäikadest seisukohtadest pisut taganetud, kuid tööseisaku lõppu hetkel siiski veel näha ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles