Nate Fox jätkaks meeleldi sama meeskonnaga ka järgmisel hooajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nate Fox (vasakul).
Nate Fox (vasakul). Foto: Peeter Langovits

Eurobasket tegi Kalev/Cramo ääremängija Nate Foxiga intervjuu, kus ameeriklane kirjeldas oma muljeid Eesti korvpallist ning rääkis tulevikuplaanidest.

«Mängude tase on siin erinevates sarjades väga erinev. Näiteks EuroChallenge oli üks kõrgemal tasemel võistlusi Euroopas, eriti meie alagrupis, kus võtsime mõõtu BC Kiievi, BC Triumfi ja Frankfurdiga,» selgitas Fox. «Balti liigas on samuti võimsad tiimid nagu Rytas ja Žalgiris. Balti liiga on lisaks unikaalne – kõik meeskonnad on tugevad ja andekad, kuna igast riigist on esindatud eliitklubid.»

Foxi arvates jääb aga Eesti meistriliiga võrreldes tema eelnevate kogemustega Euroopas kokkuvõttes üsna nõrgaks.

«Eesti kohalik liiga, kui Rock välja arvata, pole pooltki nii tugev, kuid mängijad ja meeskonnad võtavad igat kohtumist väga intensiivselt. Kõigi kaheksa meeskonna võrdluses pole liiga konkurentsivõimeline. Teistes liigades on mängude tase läbi terve hooaja tugevam,» kirjeldas ta ning jätkas positiivsemalt: «Mulle meeldib, kuidas Eesti meistriliiga ajakava on korraldatud. Kui mängisin Saksamaal ja teistes riikides, jäi mängude vahele enamasti pikk nädal, kui just mingist teisest Euroopa sarjast osa ei võtnud. Eesti liigas on mängud tihedamalt ja see aitab luua rohkem draamat ning võimalusi oma õnne pöörata.»

Lisaks kiitis Fox ka TTÜ meeskonda. «Vaatasin TTÜd hooaja alguses ja ütlesin kohe, et selle tiimiga tuleb võidelda. Nad on hästi treenitud ja andekad Eesti noored. Nendega ning nagu alati ka Rockiga tuleb tihe rebimine,» sõnas ta.

Leegionär on oma praeguse koduklubiga väga rahul ning leidis, et sel aastal on Kalev/Cramo loonud suurepärase meeskonna.

«Olen tänulik, et saan mängida Eestis Kalev/Cramo ridades. Arvan, et meil on väga eriline meeskond sel aastal ning tahaksin loomulikult näha järgmisel aastal kõiki siia tagasi tulemas,» mõtiskles Fox. «Minu teekond on toonud mind Tallinnasse ja olen selle üle äärmiselt õnnelik ja rahul. Muidu ma ei tea isegi, mis ma kahe tunni pärast teen, kuid mõte Kalev/Cramost ja Eestist tundub vägagi vastuvõetav.»

Intervjuud saab täispikkuses lugeda siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles