Viive-Kai Rebane jäi eduka hooajaga USAs rahule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viive-Kai Rebane
Viive-Kai Rebane Foto: www.bubearcats.com

USA NCAA tugevaimas divisjonis Binghamtoni Ülikooli Bearcatsi naiskonna eest eduka avahooaja lõpetanud Viive-Kai Rebane tunnistas, et esimene aasta ookeanitaguses korvpallis on sujunud suurepäraselt.

«Enda hooajaga jäin rahule. Alguses läks natukene aega et uute reeglite ja mängustiiliga kohanemiseks, aga arvan, et sain oma ülesannetega väga hästi hakkama,» sõnas Rebane basket.ee-le.

Lisaks valiti Rebane konverentsi uustulnukate sümboolsesse põhiviisikusse. Lisaks tunnustati eestlannat ka Rookie of the Week tiitliga.

«See et mind All-Rookie võistkonda valiti oli muidugi väga positiivne kogemus ja lisab enesekindlust. Erilist kohustusekoormat see küll ei lisa. Mu roll võistkonnas ja see, mida minult oodatakse, oleks täpselt sama, kui ma seda auhinda poleks saanud. Esiviisiku mängijana on ju teada, et sinult oodatakse head mängu,» teatas ta. «Konverentsi poolfinaali (nelja parema hulka) jõudmine oli pigem edu kui pettumus, enne hooaja algust ennustati meile kuuendat kohta. Pakun, et see aasta jäi pigem kogemustest puudu, treenituse taha küll midagi ei jäänud.»

Eduka välishooaja järel loodab Rebane, et ka koondis suudab häid tulemusi näidata. «Kindlasti võib sellel sügisel oodata hoopis teistsugust Eesti koondist kui eelmisel aastal. Eks suvel paistab, kuidas mängijad on selle aasta jooksul arenenud oma uutes võistkondades, kindlasti on sellel positiivne mõju meie mängule,» sõnas ta.

Bearcatsi kodumänge käis keskmiselt vaatamas 1500 inimest mängu kohta.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles