Video: Lindpere ja Red Bulls kindlustasid viigiga pääsu kohamängudele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere.
Joel Lindpere. Foto: SCANPIX

USA jalgpalliliigas MLS mängis Eesti koondislase Joel Lindpere koduklubi New York Red Bulls koduväljakul 0:0 viiki Kansas City Sportinguga ja kindlustas pääsu play-off'i.

Red Bull Arena kõigi aegade rekordpubliku ees - mängu oli vaatama tulnud 25 219 inimest - oli Red Bulls küll kontrolllivam pool, kuid palli väravasse saata ei suudetud. New Yorgi meeskonnale piisas aga ka väravateta viigist, et kindlustada pääs kohamängudele, sest üks põhikonkurente Columbus Crew kaotas.

Lindpere sekkus mängu vahetusest 77. minutil. Red Bulls on voor enne põhiturniiri lõppu 33 mängust kogutud 54 punktiga idakonverentsis neljandal, Sporting esimesel kohal. Sõltuvalt viimasest mängust Philadelphia Unioniga ja teiste kohumiste tulemustest võib Red Bulls veel tõusta nii konverentsi teisele kohale kui ka langeda viiendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles