Vägev mäng: Barcelona ja Deportivo lõid kahe peale üheksa väravat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi kübaratrikk tõi Barcelonale järjekordse võidu.
Lionel Messi kübaratrikk tõi Barcelonale järjekordse võidu. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli meistrliigas pidasid tõelise põnevuslahingu Barcelona ja Deportivo la Coruña, lüües kahe peale koguni üheksa väravat. Barcelona võitis viimaks 5:4.

Kohtumise algus tõotas Barcelonale kerget jalutuskäiku, sest külalismeeskond juhtis 18. minutiks juba 3:0. Täpsed olid Jordi Alba, Cristian Tello ja Lionel Messi. Deportivo ei andnud aga alla ning Pizzi penalti ja Alejandro Bergantinose värav tõid nad mängu tagasi. Kaks minutit enne poolajavilet kasvatas Messi siiski Barcelona edu taas kaheväravaliseks.

Kohe teise poolaja alguses lõi Pizzi oma teise värava ja kaks minutit hiljem sai Javier Mascherano teise kollase kaardi, jättes Barcelona vähemusse. Sellest hoolimata kasvatas Messi kolmas ja hooaja viieteistkümnes värav 77. minutil taas külaliste edu. Paar minutit hiljem saatis Jordi Alba aga palli oma väravasse, tehes seisuks 4:5. Viigiväravani Deportivo viimastel minutitel siiski jõuda ei suutnud ja Barcelona sai hooaja seitsmenda võidu.

Madridi Real sai tänu Gonzalo Higuaini väravale ja Cristiano Ronaldo penaltile kodus 2:0 jagu Celta Vigost. Valencia pööras Athletic Bilbao vastu viimase kolme minutiga kaotusseisu 3:2 võiduks, seejuures mängiti viimased paarkümmend minutit ühemehelises enamuses. Malaga alistas samuti kodus 2:1 Valladolidi.

Kaheksa vooru järel on Barcelona 22 punktiga turniiritabeli liider. Kolme punkti kaugusel on mängu vähem pidanud Madridi Atletico, kes kohtub täna võõrsil Real Sociedadiga. Järgnevad Malaga 17 ja Real 14 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles