Korjus lõpetas vormel-Renault hooaja 10. kohaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Liis Treimann

Kevin Korjus sai vormel-Renault 3.5 sarja hooaja viimasel etapil Kataloonias 17. koha ja lõpetas hooaja kokkuvõttes kümnendana.

22. stardikohalt alustanud Korjus kaotas sõidu võitnud Antonio Felix da Costale finišijoonel 1.31,336. Hooaja kokkuvõttes kogus eestlane 69 punkti, mis andis talle tabelis 10. koha.

Sarja võidu nimel käis heitlus viimase sõiduni, sest Robin Frijns ja Korjuse endine meeskonnakaaslane Jules Bianchi startisid viimasele etapile vaid neljapunktise vahega. Otsustavaks sai lõpuks Bianchi katkestamine mõni ring enne lõppu, mis lubas Frijnsil end juba kindlalt tunda ja leppida sõidus seitsmenda kohaga.

Hollandlane kogus lõpuks 195 punkti, Bianchi tuli 185 puntkiga teiseks ja kolmas oli Sam Bird 179 punktiga. Korjuse tänavuseks parimaks tulemuseks jäi poodiumi kolmandale astmele tõusmine Moskvas, punkte noppis eestlane veel seitsmest sõidust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles