Öövollel võtavad üksteiselt mõõtu muusikud, spordiajakirjanikud ja poliitikud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öövolle.
Öövolle. Foto: evl.ee

Eeloleval laupäeval toimub Tallinnas Kalevi Spordihallis heategevuslik Öövolle, kus lisaks rahvaliiga tiimidele mängivad võrkpalli tuntud muusikud, sportlased, spordiajakirjanikud ja poliitikud.

Öövollel viiakse läbi heategevuslik loterii ja oksjon, mille tulud lähevad kevadel U16 Eesti meistrikulla teeninud Kärdla ÜG/Hiiumaa VK  poisteleuue varustuse soetamiseks. Üritus algab kell 21.00.

«Hiidlased on uhked  tublide  võrkpallipoiste üle, kes maikuus järjekordse võidu koju tõid. Poisid on ka 2010. aasta U-14 vanuserühma parimad. Sel hooajal tahame kaasa rääkida medalite jagamisele juba U-18 vanuseklassis,» kommenteeris Hiiumaa poiste treener Ülari Kaibald.

Treeneri sõnul on neil hea meel, et nende tegemisi  on tähele pandud ja  nende treeningute jätkamist soovitakse toetada. «Eks kõigil on majanduslikult keeruline ja meile meretagustele hiidlastele kulub võistlustele sõitmisele veel omajagu rahalisi vahendeid, seega igasugune  abi on suureks toeks. Näiteks on meid varem toetanud ka erinevad meistriliiga meeskonnad vanade pallidega, mis meile treeninguteks väga hästi sobivad,» lisas Kaibald.

Öisel võrkpallilahingul astub vastamisi 12 võistkonda. Neist 4 mees- ja 5 naiskonda loositakse välja nende tiimide seast, kes on oma osalemise Rahvaliiga 2012/2013 hooajal registreerinud enne 23. oktoobrit. Rahvaliiga mängijatele astuvad palliplatsil vastu Kristjan Kasearu, Teele Viira, Marko Kiigajaan, Victoria Kass, Argo Ader, Hanno Pevkur, Marko Pomerants, Rannar Vassiljev, Rainer Vakra, Jüri Ratas, Tarmo Tiisler, Märt Roosna, Madis Kalvet, Taavi Libe, Jaan Martinson jt. Korda valvavad parimad kohtunikud ja näpunäiteid annavad oma ala profid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles