Tarvast lahkunud Pilk tahab jätkata TTÜs

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illimar Pilk
Illimar Pilk Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Illimar Pilk ja Rakvere Tarva korvpalliklubi lõpetasid esmaspäeval vastastikusel kokkuleppel lepingu.

Rakvere meeskonna esindaja Rando Maamägi sõnul mindi lahku sõbralikult, initsiatiiv tuli mängija poolt. «Illimar soovib jätkata korvpalliga TTÜs, kus ta on veetanud lõviosa oma karjäärist,» lausus Maamägi. «Meil pole kombeks kedagi vägisi kinni hoida ja seetõttu jääb üle vaid teda tänada Tarvale antud panuse eest ning soovida edu edaspidiseks.»

24-aastane ja 195 cm pikk ääremängija osales Tarva vormis kolmes korvpalli meistriliiga kohtumises, kus viskas keskmiselt kaheksa punkti. Kahes Eesti karikasarja mängus oli tema keskmine punktisaak 8,5.

Balti liigas jõudis Pilk platsil käia samuti kolmes mängus, kogudes keskmiste näitajatena 3,7 punkti, 2,7 vaheltlõiget, kaks lauapalli ja kaks korvisöötu. Kahes FIBA EuroChallenge’i eelringimängus Bursa Tofasega viskas ta keskmiselt viis punkti, hankis neli lauapalli ja andis kaks resultatiivset söötu.

Lisaks Pilgile lahkus läinud nädala lõpus Rakvere meeskonna rivistusest ameeriklane Clarence Jackson. 23-aastase tagamees sähvatas Tarva eest esimeses, 76:106 kaotatud eurosarja mängus Tofase vastu, kus ta viskas 17 punkti.

Varem oli Tarvas loobunud lätlasest Raitis Grafsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles