Eziukwu mängis Tsintsadze üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Callistus Eziukwu
Callistus Eziukwu Foto: www.krivbasbasket.com

Ukraina superliiga viimases voorus mängisid omavahel endiste TÜ/Rocki korvpallimeeskonna mängijate Callistus Eziukwu ja Georgi Tsintsadze praegused meeskonnad, Krivbasbasket ja Budivelnik.

Võitis Eziukwu meeskond Krivbasbasket 70:69.

Eziukwu viskas oma meeskonna kasuks 13 punkti, võttis 11 lauapalli ja andis ka kolm resultatiivset söötu.

Tsintsadze panus jäi selles mängus tunduvalt tagasihoidlikumaks - 1 punkt ja 3 resultatiivset söötu. Ka mänguaega sai Tsintsadze vaid 15 minutit, Eziukwu 34 vastu.

Turniiritabelis on siiski eespool Tsintsadze meeskond Budivelnik, kellel on neljandana viis võitu ja kaks kaotust. Eziukwu meeskond Krivbasbasket on tabelis 7. kohal nelja võidu ja kolme kaotusega.

Eziukwu on selle hooaja viies mängus saanud mänguaega keskmiselt 27 minutit, visanud keskmiselt mängus 8,0 punkti ja võtnud 9,2 lauapalli (selles oma meeskonna parim).

Tsintsadze seevastu on seitsmes mängus käinud platsil keskmiselt 16,7 minutit, visanud mängus keskmiselt 6,1 punkti ja andnud 2,3 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles