Tammeka pikendas Pato ja Mbongouga lepingut

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Preche Amour Florian Mboungou (vasakul) kohtumises Tallinna Levadia vastu.
Preche Amour Florian Mboungou (vasakul) kohtumises Tallinna Levadia vastu. Foto: Martin Smutov

Tartu Tammeka jalgpallimeeskond sõlmis 2015. aasta suveni ulatuva lepingu võõrmängijate Preche Amour Florian Mboungouga ja Elhadj Ousmane Barry ehk Patoga, vahendab soccernet.ee.

«Klubi on teinud väga head tööd, et õnnestus allkirjastada pikad lepingud nende kahe talendika välismaa mängijaga,» kommenteeris Tammeka peatreener Joti Stamatopoulos klubi kodulehel. «Klubi investeeris raha ja palju tööd, et need kaks mängijat Tartusse tuua ja see on väga hea. Me näeme, et nad on Meistriliigas väga kvaliteetsed mängijad.»

20-aastane Kongo kontrolliv poolkaitsja Mboungou ja 21-aastane Guinea ründaja Pato on tõusnud kiiresti meeskonna võtmemängijate sekka ja andnud olulise panuse püsimajäämislahingusse, mis pole aga veel kaugeltki võidetud. Viimaselt tabelirealt pääsemiseks peab Tammeka alistama sel laupäeval koduplatsil Paide Linnameeskonna ning olenevalt teiste mängude tulemustest võib neil vaja minna punkte ka viimase vooru võõrsilmängust meistritiitli juba kindlustanud Nõmme Kalju vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles