Video: suure riski võtnud väravavaht lõi karistuslöögist iluvärava

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emersoni suureks eeskujuks on Sau Paulo legendaarne väravavaht Rogerio Ceni (pildil)
Emersoni suureks eeskujuks on Sau Paulo legendaarne väravavaht Rogerio Ceni (pildil) Foto: SCANPIX

Brasiilia tugevuselt teises jalgpalliliigas sai erilise tembuga hakkama Guarani meeskonna väravavaht Emerson, kes lõi värava otse karistuslöögist.

Guarani jäi kohtumise 62. minutil kaotusseisu ning kuus minutit hiljem teeniti ligi 30 meetri kauguselt karistuslöök. Üheväravalises kaotusseisus võttis vastutuse enda peale aga meeskonna väravavaht Emerson, kes sel hetkel oli oma karjääri jooksul ainult ühe värava löönud. Mees aga ei eksinud ning keerutas palli üle müüri värava esimesse nurka. See jäi mängu viimaseks väravaks ning puurivaht päästis oma meeskonnale punkti.

Emerson rääkis pärast kohtumist, et harjutab regulaarselt karistuslöökide löömist ning tema suureks eeskujuks on legendaarne Sao Paulo väravavaht Rogerio Ceni. 39-aastane Ceni on Sau Paulo kasuks löönud koguni 103 väravat. 2005. aastal lõi Ceni 76 mänguga 21 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles