Joonas Vaino kaotas oma endisele koduklubile

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Vaino Rakvere Tarva särgis.
Joonas Vaino Rakvere Tarva särgis. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Joonas Vaino koduklubi Lahti Namika kohtus reedel Soome korvpalli meistriliigas Lappenrannan NMKY-ga, kui võõral väljakul tunnistati vastase 79:69 (38:35) paremust.

Eesti noortekoondislase endine koduklubi võitis esimese veerandaja 18:16, teise 20:19 ja kolmanda 24:17. Kuna viimasel veerandajal ei suutnud külalised 17:17 viigist enamat, siis sai LrNMKY kodusaali kogunenud 463 pealtvaatajat rõõmustada omade võidu üle, vahendab basket.ee.

20-aaastane ja 204 cm pikkune Vaino pääses väljakule 6,49 minutiks, mille jooksul ta pealeviskeni ei jõudnud, kuid kogus 1 lauapalli ja 1 korvisöödu.

Kaotajate parim oli 14 punkti kogunud Emmanuel Holloway. Üleplatsimeheks kerkis aga võitjate mängumees Matthew Gibson, kelle arvele kanti 22 silma, 7 lauapalli ja 4 resultatiivset söötu.

Lahti jätkab 12 meeskonna konkurentsis seitsmendal kohal ning neil on neli võitu ja kaks kaotust. LrNMKY tabelis ilutseb neli võitu ja kaks kaotust, millega paiknetakse tabeli neljandal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles