Piltuudis: dopingu vastu protestivad Norra rannavõrkpallurid heitsid riided seljast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Morten Kvamsdal (vasakul) ja Øyvind Hordvik soovivad selle pildiga näidata, et nemad on puhtad sportlased.
Morten Kvamsdal (vasakul) ja Øyvind Hordvik soovivad selle pildiga näidata, et nemad on puhtad sportlased. Foto: Martin Frydnes/MyBeach.no

Teisipäeval Norras lahvatanud riigi suurim dopinguskandaal on pakkunud kõvasti kõneainet ka sportlaste seas.

Teisipäeval postitasid suusatajad Vibeke Skofterud ja Kristin Størmer Steira Twitterisse foto, kus nad poseerisid palja ülakehaga, sellega soovisid nad sõnadeta näidata, et nemad on puhtad sportlased.

Suusatajatest said eeskuju rannavõrkpallurid Øyvind Hordvik ja Morten Kvamsdal, kes postitasid oma koduleheküljele foto, kus nad poseerivad ihualasti, ainsaks kehakatteks on mõlemal võrkpall.

«Me oleme puhtad ja meil pole midagi varjata,» kirjutasid noormehed. «Norra spordis on musti lambaid, aga mingit dopingukultuuri pole. See pilt on meie panus selle tõestamiseks.»

Noormehed lisasid, et neid inspireerinud Steira ja Skofterud on nende uued lemmikud talisportlased.

Endine jalgrattur Steffen Kjærgaard avalikustas teisipäeval, et tarvitas sportlaskarjääri ajal keelatud aineid, sellest lahvatas Norras suur skandaal ja veel mõned sportlased tunnistasid dopingutarvitamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles