Viljandi võrkpallinaiskond pidi kodusaalis vastase paremust tunnistama

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metalli võrkpallinaiskond.
Viljandi Metalli võrkpallinaiskond. Foto: volley.ee

Viljandi Metall pidi neljandas võrkpalli Soome-Eesti ühisliiga mängus pärast avageimi kindlat võitu vastu võtma 1:3 (10, -23, -22, -25) kaotuse Woman Volley naiskonnalt.

Maarja Kerner tõi viljandlannadele 17 punkti, Merilin Salben ja naiskonna kapten Mari-Liis Graumann lisasid vastavalt 16 ja 13 punkti, vahendab volley.ee.

Üldine rünnakuprotsent 45 oli Viljandil Woman Volley’st parem (41%), samuti koguti 7 blokipunkti vastase 6 vastu. Koduvõistkond Metall jäi soomlannadele alla vastuvõtul, mis numbriliselt oli vastavalt 39% ja 51%.

Eesti naiskonnal on neljast mängust kirjas neli punkti, mis hetkel annab eelviimase ehk 8. koha. Woman Volley tõusis neljast mängust kogutud 6 punktiga neljandaks.

Viljandi Metall peab järgmise Soome-Eesti ühisliiga mängu 3. novembril, kui võõrsil minnakse vastamisi turniiritabeli liidri HPK naiskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles