Erkmaa KK teenis EYBLi etapil võidulisa

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Erkmaa U15 võistkond.
KK Erkmaa U15 võistkond. Foto: erkmaakorvpallikool.ee

Riias laupäeval jätkunud Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) noormeeste U15 vanuseklassi esimese divisjoni etapil lisas Erkmaa Korvpallikool oma kontosse kahest mängust kaks võitu.

Enne otsustavat kohtumist pühapäeval Saratovi Avtodoriga paiknevad treener Aivo Erkmaa juhendatavad tartlased täisedu nelja võiduga juhtiva lätlaste Riia DSNi ning nelja võidu kõrvale esimese kaotuse saanud rootslaste Fryshuseti järel kolme võidu ja ühe kaotusega kolmandal kohal.

Erkmaa KK võitis etapi teisel päeval esmalt BS Riga eakaaslasi 51:27 (poolaeg 28:15). Võitjate parimana tõi Tom Kaldre 18 punkti ja kuus lauapalli. Lauavõitluses mehiselt rassinud Kaspar Erik Puusepp hankis 12, Hugo Erkmaa 9 ja Arnold Mitt 8 palli.

Päeva lõpetuseks toimunud Tartu derbis alistas Erkmaa KK 43:27 (25:11) Salva/Rocki. Tom Kaldre viskas võitjatele 15 ja Hugo Erkmaa 14 punkti. Virulastega kahasse Euroopas ühisvõistkonnana mängiva Salva/Rocki resultatiivseimana kogus Saaremaa pallur Tormi Niits kaheksa punkti ja kümme lauapalli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles