Alonso: me ei anna mitte kunagi alla

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel (paremal) ja Fernando Alonso India GP poodiumil.
Sebastian Vettel (paremal) ja Fernando Alonso India GP poodiumil. Foto: SCANPIX

Tänasel vormel-1 sarja India etapil üldliidri Sebastian Vetteli järel teise koha saanud ja sarja üldarvestuses samuti teisel positsioonil paiknev Ferrari piloot Fernando Alonso kinnitas, et võitlus tiitlile kestab.

«Red Bullide vastu pole kerge saada, ent me ei anna kunagi alla,» ütles Fernando pärast tänast võistlust BBC vahendusel. Alonso jääb nüüd punktiarvestuses Vettelist maha 13 punktiga. «Kaotasime küll punkte, ent me polnud sel nädalavahetusel piisavalt kiired, et esikohale tõsist konkurentsi pakkuda. Kuid ees on veel häid etappe.»

«See on eriline etapp, mulle meeldib siinne rada väga. Raja esimene osa on küll pisut aeglane, ent teine ja kolmas seevastu väga huvitavad,» lausus Vettel.

Tänasel etapil sai kolmanda koha Vetteli ja Alonso järel Vetteli meeskonnakaaslane Mark Webber, kes pääses rajale teiselt positsioonilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles