Nõmme Kalju kutsub laupäeval võidukat hooaega tähistama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju jalgpallimeeskonna liikmed tänamas Saaremaale tiitlivõitu tunnistama tulnud poolehoidjaid.
Nõmme Kalju jalgpallimeeskonna liikmed tänamas Saaremaale tiitlivõitu tunnistama tulnud poolehoidjaid. Foto: Sander Ilvest/Saarte Hääl

Eesti meistritiitli kindlustanud Nõmme Kalju saab oma trofee kätte 3. novembril suurejoonelisel kuldmedali tseremoonial, mis toimub pärast hooaja viimast mängu Kadrioru staadionil. Klubi kutsub kõiki jalgpallihuvilisi oma silmaga ajalugu tunnistama.

Kolm vooru enne hooaja lõppu esikoha kindlustanud Nõmme Kaljul on jäänud mängida veel vaid Tartu Tammekaga kodus, pärast mida leiab aset suur tiitlitseremoonia ja selleväärilised pidustused.

Mängu tähtsust tõstab ka tõik, et oma karjääri viimase mängu peab just Nõmme Kalju särgis teenekas Eesti koondise ründaja Kristen Viikmäe, kes kodumaad koguni 114 kohtumises esindanud on.

Peale suurt tiitlipidu sõidetakse klubi ja fännidega spetsiaalselt tiitli tähistamiseks hangitud kahekordse bussiga Kadriorust Kesklinna, et suurt võidurõõmu ka rohkemate inimestega jagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles