Seksisõltlasest tüdruksõber on jalgpallistaari kehvas vormis süüdi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melissa Satta
Melissa Satta Foto: SCANPIX

Gazzetta dello Sport kirjutab, et AC Milani jalgpalliklubi poolkaitsja Kevin-Prince Boatengi nigelas vormis on süüdi tema seksisõltlasest tüdruksõber Melissa Satta.

Boateng nagu ka terve AC Milani meeskond on sel hooajal olnud väga kehvas vormis ja Boatengi peetakse nüüd koguni keskpäraseks mängijaks. Näiteks Gazzetta dello Sport’i hinnangul on Boateng nendes skaalal kukkunud 9 punkti pealt suisa 5.74 peale.

Nüüd arvavad eksperdid, et Boateng pöörab liiga palju tähelepanu oma seksisõltlasest pruudile, millega on tema vorm tunduvalt langenud. Satta ise lükkab aga sellised väited kategooriliselt ümber.

«Mina pole Boatengi probleemides süüdi, olen tavaline tüdruksõber. Ja ma olen kindel, et ta saavutab taas hea vormi. Lugesin, mida Gazzetta dello Sport kirjutas, kuid see kõik pole minu süü,» kommenteeris neiu ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles