Võigas vigastus võib lõpetada rammumehe Heinla karjääri

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Heinla
Rauno Heinla Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Suvel neljandat korda Eestimaa rammumeheks kroonitud Rauno Heinlal on seljataga karm jalavigastus ja ebaõnnestunud operatsioon, ees ootamas kolm uut lõikust. Arstid karjääri jätkamise suhtes lubadusi ei jaga, kuid visa spordimees loodab siiski areenile naasta.

30-aastane Heinla sai vigastada suvel Kõrvekülas peetud võistlusel, kui traktorit lükates läks tema parema jala kannakõõlus katki. Heinla käis lõikusel, mis aga ebaõnnestus ja jalas tekkis infektsioon ning kuna õigel ajal ei sekkutud, mädanes kannakõõlusest üheksa sentimeetrit ära, kirjutab Õhtuleht.

Heinla on leppinud, et kaks järgmist hooaega temast kindlasti võistlejat pole, kuid päris käega pole ta karjäärile veel löönud. «Väike lootus mul ikka on,» avaldas Heinla, kes on tekkinud raskest vigastusest võitu saamiseks käinud juba kolmel operatsioonil ja teist sama palju on veel ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles