Austraalia tennisist läks peo käigus sõbraga kaklema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernard Tomic
Bernard Tomic Foto: SCANPIX

Keevavereline Austraaliat esindav tennisist Bernard Tomic sattus taas sekeldustesse, sedapuhku läks ta peo käigus sõbraga kaklema.

Maailma edetabelis 49. real paiknev hiljuti 20-aastaseks saanud Tomic ja tema meessoost sõber läksid hotelli spaas omavahel kaklema, politsei sai väljakutse varahommikul kell 5.30. Kohale jõudes lahutas politsei kaklejad, seejärel ründas Tomic väidetavalt ka korrakaitsjaid, kirjutab Herald Sun.

Pealtnägijate sõnul tuletas raevunud Tomic politseinikele meelde, kellega neil tegu on ning lisaks teatas, et Austraalia politseil on tema vastu isiklik vihavaen.

Vaid mõne päeva pärast ootab Tomicit ees kohtuistung liiklusseaduste rikkumise tõttu. Tänavu jaanuaris määrati talle 300 Austraalia dollari suurune rahatrahv, kuna rikkus juhtimisõiguse reegleid – nimelt ei tohi Queenslandis alla 25-aastased kaheksasilindrilisi autosid juhtida, Tomicil oli eriluba, et ta tohib oma BMW M3 V8ga sõita kodu ja treeninguhalli vahet, aga ta ei pidanud tingimustest kinni.

Lisaks määrati talle 150 000 Austraalia dollari suurune trahv, kuna ta ei peatunud politsei märguande peale ja eiras hiljem parkimisreegleid. Tomic pole end üheski süüdistuses süüdi tunnistanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles