Pühapäeval tulise matši pidanud Chelsea ja ManU kohtuvad homme uuesti

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea ründaja Fernando Torres (paremal) ja Manchester Unitedi kaitsja Rio Ferdinand palli pärast heitlemas.
Londoni Chelsea ründaja Fernando Torres (paremal) ja Manchester Unitedi kaitsja Rio Ferdinand palli pärast heitlemas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel pakkusid pühapäeval põnevuslahingu Manchester United ja Londoni Chelsea. Homme lähevad samad meeskonnad taas vastamisi.

Kui pühapäeval mängiti Premier League raames, siis homme kohtutakse omavahel liigakarika kaheksandikfinaalis ning taas on mängupaigaks Chelsea kodustaadion Stamford Bridge.

ManU pühapäevane 3:2 võit Chelsea üle kütab aga siiamaani kirgi, kuna väidetavalt kasutas seda kohtumist vilistanud kohtunik Mark Clattenburg Chelsea mängumehe John Obi Mikeli suunas rassistlikke väljendeid ning oma osa olevat väidetavalt saanud ka hispaanlane Juan Mata.

Chelsea mängijad tundsid pärast matši, et kohtunik oli neile ka mängus liiga teinud, kuna ManU võiduvärav sündis suluseisust ja Torresele sukeldumise eest antud teine kollane kaart oli ka nende arvates liiast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles