Tartlastele said saatuslikuks rohked vead

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meistrivõistlused võrkpallis. Finaalseeria esimene mäng Tartu Pere Leiva (kollastes särkides) ja Tallinna Selveri (punastes särkides) vahel. Rünnakul Rain Värton.
Eesti Meistrivõistlused võrkpallis. Finaalseeria esimene mäng Tartu Pere Leiva (kollastes särkides) ja Tallinna Selveri (punastes särkides) vahel. Rünnakul Rain Värton. Foto: Margus Ansu

Täna õhtul Eesti võrkpallimeistriõistluste esimese finaalseeria kohtumise 0:3 kaotanud Tartu Pere Leib ei näidanud Selveri vastu kaugeltki oma parimat mängu.

«Oma mängu me ei leidnud, väikestest asjadest jäi puudu,» tõdes Pere leiva kapten Kert Toobal. «Ilmselgelt tegime ka palju rünnakuvigu ja mingi hetk hakkas vastuvõtt ka logisema.»

Avageim kujunes küll põnevalt tasavägiseks, kuid pärast 26:28 nappi kaotust muutus tartlaste mäng üsna tujutuks.

«Geimi kaotus tõi emotsioonid alla. Loomulikult on pärast sellist kaotust raske alustada uut geimi. See jättis kindlasti oma jälje,» sõnas Tartu peatreener Rainer Vassiljev.

«Usun, et kodutöö oli meil kõvasti paremini tehtud,» lisas Selveri libero Asko Esna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles