Jalgpallilegend Maradona jättis kuuma tüdruksõbra maha pärast rasedusuudist

, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veronica Ojeda
Veronica Ojeda Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallilegend Maradona jättis väidetavalt oma kauni tüdruksõbra Veronica Ojeda maha pärast seda, kui kuulis, et viimane on rase.

Maradona jaoks pole see aga esimene kord nõnda käituda. Lisaks oma «päris» lastele Dalmale ja Gianninale abielust Claudia Villafanega, on mehel veel kaks sohilast.

1986. aastal, kui Maradona krooniti Argentina koondises maailmameistriks, nägi ilmavalgust Cristiana Sinagra poeglaps, kes sai nimeks Diego Maradona Junior. Pikka aega Maradona keeldus tunnistamast, et on lapse isa, kuid nüüd on kaks meest omavahel mõned korrad kohtunud.

1996. aastal nägi ilmavalgust Jana Maradona, kes on samuti legendaarse vutimehe järeltulija. Maradona keeldus pikka aega DNA testidest, kuid kohtu sekkumisel tõestati lõpuks, et ta on Jana isa. Maradona pole Janat aga oma lapseks seni tunnistanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles