Vägev mäng: Arsenal tuli välja 0:4 kaotusseisust ja võttis uskumatu võidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenal pärast järjekordset väravat Readingu vastu
Londoni Arsenal pärast järjekordset väravat Readingu vastu Foto: SCANPIX

Eile õhtul toimus uskumatu kohtumine Inglismaa jalgpalli liigakarikas, kui Londoni Arsenal tuli võõral väljakul välja 0:4 kaotusseisust ning võttis lisaajal Readingu üle 7:5 võidu.

Arsenal jäi juba kohtumise 37. minutiks 0:4 kaotusseisu, kuid esimese poolaja teisel üleminutil suutis Theo Walcott ühe värava tagasi lüüa.

Teisel poolajal lõi külalismeeskonna teise värava Oliver Giroud 64. minutil, kuid veel minut enne kohtumise normaalaja lõppu oli Reading kahe väravaga ees.

89. minutil vähendas vahe minimaalseks Laurent Koscielny ning kohtumise kuuendal üleminutil viis mängu lisaajale Walcott.

Esimest korda läks Arsenal mängu juhtima 103. minutil, kui täpne oli Marouane Chamakh. 115. minutil Pavel Pogrebnjak viigistas ning lisaaja normaalaja lõpuks oli seis taas viigis ning lähedal olid penaltid.

Ometi suutis arsenal taas kohtuniku antud üleminutite jooksul väravani jõuda ning seda koguni kahel korral – esimesel üleminutil vormistas kübaratriki Walcott ning kolmandal üleminutil oli taas täpne Chamakh.

Vaata kohtumise tipphetki

Tulemused:

Sunderland – Middlesbrough 0:1

Swindon Town – Aston Villa 2:3

Wigan – Bradford 0:0 (Bradford võitis penaltidega)

Leeds – Southampton 3:0

Reading – Arsenal 5:7

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles