Wenger uskumatust mängust: see oli ime

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger
Arsene Wenger Foto: SCANPIX

Eilses Inglismaa liigakarika kohtumises lisaajal Readingu üle 7:5 võidu saanud Arsenali peatreener Arsene Wenger rääkis pärast kohtumist, et tegu oli imega.

«Meie mängudes juhtub alati uusi asju ning sellepärast pole neid kunagi igav vaadata. Reading tegi suurepärase mängu alguse. Seis oli 4:0 nende kasuks ja nad oleksid võinud ka kaks väravat rohkem lüüa. Me kaotasime esimesel poolajal kõik kahevõitlused,» arutles Wenger. «Mul oli fännidest kahju, kuid nad jätkasid igal seisul meeskonna toetamist. Teisel poolajal suutsime neile selle heaks teha. See oli ime.»

Wenger rääkis, et teisel poolajal mindi väga ründavaks ning mängiti 4-2-4 formatsiooniga. «Viimasel minutil lõime imevärava. Mängijad said vaheajal aru, et Arsenali eest mängides ei saa alla anda, ükskõik mis seis tablool näitab,» selgitas prantslane.

Inglismaa meistriliigas on Arsenal suutnud üheksa mänguga lüüa kokku 14 väravat, nüüd aga löödi ühe võõrsilmänguga koguni pool sellest hulgast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles