Ka treener jätab Harri Olli maha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harri Olli of Finland reacts after his second jump during the small hill event of the ski jumping competition at the Nordic Skiing World Championships on February 21, 2009 in Liberec. Olli placed 13th, and Austria's Wolfgand Loitzl won. AFP PHOTO / JANEK SKARZYNSKI
Harri Olli of Finland reacts after his second jump during the small hill event of the ski jumping competition at the Nordic Skiing World Championships on February 21, 2009 in Liberec. Olli placed 13th, and Austria's Wolfgand Loitzl won. AFP PHOTO / JANEK SKARZYNSKI Foto: JANEK SKARZYNSKI/AFP

Taas seadusega pahuksisse sattunud Soome suusahüppaja Harri Olli jäi seetõttu ilma ka oma treenerist.

Ööl vastu esmaspäeva tabati Olli raskes joobes autoroolist. Alates sellest suvest Ollit juhendanud Jari Mantila otsustas pärast seda, et nende teed lähevad lahku. «Võin öelda vaid niipalju, et minu otsus on lõplik. Kuid rohkem ma seda teemat kommenteerida ei taha,» sõnas Mantila.  

Samas on ka Mantila ise minevikus sarnaste probleemidega maadelnud. 2006. aasta MMil Soome koondise hooldemehena töötades vallandati ta, sest oli võistluse ajal alkoholijoobes.

See pole Ollile esimene kord purjuspäi autot juhtida, 2008. aastal peatas politseipatrull suusahüppaja sõiduvahendi, kui ta kihutas 80 alas 141 km/h. Toona mõõdeti tema joobeastmeks 0,67 promilli. 27-aastane soomlane on varem ka Soome rahvuskoondisest alkoholi kuritarvitamise tõttu korduvalt välja heidetud. Selle aasta augustis määrati Ollile koduvägivalla eest 30 päeva pikkune tingimisi vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles