Paalma murdis teist korda põhitabelisse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Paalma
Eva Paalma Foto: tennis.ee

17-aastane tennisist Eva Paalma jõudis Stockholmis 10 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga turniiril paarismängus finaali.

Paalma ja venelanna Maria Mohh alistasid paarismängu poolfinaalis 3:6, 6:4, 14:12  Rootsi tulevikulootuste duo Ellen Allgurin/Rebecca Peterson, kes on veel noorteklassi mängijad ning konkureerinud rahvusvahelisel tasemel ka Anett Kontaveidiga, vahendab tennis.ee. Finaalis kaotasid Paalma ja Mohh Donika Bashotale (Rootsi) ja Jelena Ostapenkole (Läti) 6:7, 1:6.

Sel nädalal alanud teisel 10000-lisel turniiril läbis Paalma taas edukalt kvalifikatsiooni, alistades Marina Kolbi (Ukraina) 6:2, 6:0 ja Julia Klackenbergi (Rootsi) 4:6, 6:2, 6:0. Põhiturniiri esimeses ringis kohtub Paalma Luksemburgi tennisisti Claudine Schauliga (WTA 777.).

Esialgu on ikka veel ebaselge, kas Paalmale piisab nädala pärast WTA edetabelisse pääsuks ka neist võitudest kvalifikatsioonis või peab ta võitma ka Schauli, et saada kätte kolmandat vajalikku punkti. Paalmal on 2 punkti maailma edetabelis kirjas, kuid rankingut selle eest veel ei anta, täidetud peab olema ka teatud turniiride arv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles