Žuravljovi tööandja kaotas Saksamaa tippklubile

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eivo Žuravljov rünnakul.
Eivo Žuravljov rünnakul. Foto: cev.lu

Belgia klubi ASSE/Lenniku Euphony, mille diagonaalründajaks Eivo Žuravljov, pani kolmapäeva hilisõhtul Euroopa võrkpalli Meistrite liiga teises alagrupivoorus südilt vastu Unterhachingi Generalile, kuid Saksamaa klubi ikkagi võitis 3:1 (-23, 23, 21, 19).

Geimid kulgesid sarnase stsenaariumi järgi: peaaegu igas neist läksid sakslased nelja-viie punktiga ette, mängisid siis edu maha, kuid lõpuks ikkagi võitsid. Žuravljov oli tegus ja sõnakas, rünnakukoormus oli tal suur – 40 tõstest lõi ta punktiks 21 (53%), tegi kaks serviässa ja ühe bloki. Temast resultatiivsem polnud eile keegi, vahendab volley.ee.

Meistrite liiga üldarvestuses tõusis Žuravljov 36 punktiga kuuendaks. Meeskonnakaaslastest kogus Dejan Radič eile 12 punkti, vastastest Jan-Villem Snippe 19, Konstantin Šumov (Soome) 10, Vladimir Šafranovitš (Iisrael) 9 punkti.

Euphony kaotas avavoorus Lube Maceratale 0:3, järgmine vastane on 14. novembril Ljubljana Ach Volley. Siiani pole Lenniki meeskonnal hästi läinud ka Belgia meistri- ja karikasarjas, sellegipoolest on peatreener Marko Klok optimist (cev.lu): «Mängisime sakslastega hästi, lähitulevikus hakkame ka võitma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles