Ferguson süüdistas ManU karikakaotuses Nanit

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Alex Ferguson (vasakul) ja Nani.
Sir Alex Ferguson (vasakul) ja Nani. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Sir Alex Ferguson süüdistas pärast eileõhtust karikamängu, mille United Chelseale lisaaja järel 4:5 kaotas, tulemuses portugallasest poolkaitsja Nani mõtlematut tegutsemist.

Ehkki Fergusonil pole tavaliselt kombeks vigu teinud mängijaid kohtumise järel nimepidi välja tuua, mainis ta seekord Nani tegutsemise eraldi ära. Normaalaja viimasel minutil oli seis 3:2 Unitedi kasuks, kui Nanil oli võimalus vastaste väljakupoolel aega viita, ent selle asemel üritas ta kaitseliini üle mängida ja kaotas palli. Vasturünnakul teenis Chelsea penalti, mille Eden Hazard ka realiseeris ning lisaajal United enam Chelseale vastu ei saanud.

«Nani on kogenud mängija, aga ta tahab alati kaitsjaid ette võtta ja sageli pean talle ütlema, et ta nii ei teeks. Antud olukorras oleksime pidanud palli nurgalipu juures hoidma ja mäng olekski läbi olnud. Chelsea vasturünnakud olid väga head, aga kui juhid lõpusekunditel 3:2, siis tuleb võit kindlustada. Saame ainult iseennast süüdistada,» lausus Ferguson.

Nanit seostati juba suvel Peterburi Zeniidiga ja Fergusoni sedalaadi märkused võivad portugallase lahkumisele veelgi enam teed sillutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles