Ferrari boss: pole mõtet Red Bulli kiiruse pärast nutta

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso (vasakult), Stefano Domenicali ja Felipe Massa.
Fernando Alonso (vasakult), Stefano Domenicali ja Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna tiimiboss Stefano Domenicali arvates pole mõtet muretseda Red Bulli kiiruse pärast, vaid tuleb ise parem olla.

Viimastel etappidel on Red Bulli piloot Sebastian Vettel olnud võimsas hoos, võites järjest neli etappi, ta on liidrikohal olnud 205 järjestikust ringi ning tänu sellele on MM-sarja üldarvestuses tema edu Ferrari sõitja Fernando Alonso ees 13 punkti, sõita on jäänud veel kolm etappi.

«Selge on see, et Red Bullil on praegu parem auto,» nentis Domenicali intervjuus AFP-le. «Aga mis me teha saame? Pole mõtet sellepärast nutta. Peame lihtsalt kõvasti tööd tegema ja kõik. Olen tiimile öelnud, et 1982. aasta jalgpalli MMil polnud Itaalia ka kõige tugevam, aga ikkagi tuli maailmameistriks.»

Domenicali lisas, et usub endiselt, et Ferraril on võimalik meeskondlikus arvestuses MM-tiitel võita, kuigi praegu jäädakse Red Bullile alla 91 punktiga. «Olen alati optimistlik. Elus negatiivsuse eest punkte ei anta. Õige suhtumisega suudame olemasolevate vahenditega endast maksimumi anda ja seda olen ma meestele ka rääkinud,» sõnas Domenicali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles