Kanter: luureinfo räägib, et Alekna teeb veel ühe aasta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter
Gerd Kanter Foto: Mihkel Maripuu

Kahekordne kettaheite olümpiavõitja Virgilijus Alekna teatas pärast tänavust hooaega, et sellega on tema karjäär lõppenud. Samas mainis 2008. aasta olümpiavõitja Gerd Kanter R2 saates «Kuulderaadius», et luureinfo räägib natuke teistsugust keelt ning Alekna võib ka järgmisel aastal stardis olla.

Samas meenutas Kanter saates oma edukat sportlasteed ning samuti teisi tööotsi, mida on tulnud vahepeal teha. Nii on ta lisaks ehitusele töötamisele teinud omal ajal ka rahvaloendaja tööd.

«Õismäe kandis oli kaks kolm maja, kus tuli rahvaloendust teha. Kuna ma vene keelt väga hästi ei osanud, siis oli ema mulle vastavad read paberile ette kirjutanud. Oli väga õpetlik ja huvitav aeg,» meenutas Kanter.

«Natuke selles mõttes probleeme oli, et kui vanemad inimesed lukaugust piilusid, siis natuke ehmatas ära. Kui sain aga sisse, siis palusin, et nad aitaksid naabritega suhtlemisel,» lisas Kanter, kes rääkis, et samal ajal oli tal seljas ka must nahktagi, mis võis samuti inimesi natuke hirmutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles