Eclex jätkab täiseduga, Tallinna Ülikool avas võiduarve

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eclexi mängija Annika Köster.
Eclexi mängija Annika Köster. Foto: basket.ee/Argo Luigas

Naiste korvpalli Eesti-Läti ühisliigas jätkab täiseduga Eesti meisternaiskond Eclex, kes pühapäeval alistas 86:52 Läti U16 koondise.

Mirjam Nikolai ja Annika Köster tõid võitjatele kumbki 16 punkti, lätlannade resultatiivseim oli Digna Strautmane, kes viskas 15 punkti ja sai kätte ka 15 lauapalli.

Tallinna Ülikool kaotas 73:84 RTU/Merksile. Valeria Kast viskas Tallinna naiskonna kasuks 19 punkti, RTU parimana tõi Lina Lisnere 23 punkti ja 9 lauapalli.

Tartu Ülikool jäi 50:78 alla Läti Ülikoolile. Kadri Uiga viskas tartlannade poolel 15 punkti ja 7 lauapalli. Võitjate resultatiivseim oli 24 punktiga Anete Vorma.

Eclex jätkab täisedu seitsme võiduga, Riia TTT-l on teisena viis võitu, ent neil on kaks mängu vähem peetud. Tallinna Ülikoolil on üks võit ja viis kaotust, Audentesel kaks võitu ja kaks kaotust ning Raplal üks võit ja neli kaotust.

Eile olid vastamisi seni vaid võite tunnistanud Riia TTT ja Tartu Ülikool. Tartlannad pidid vastu võtma suureskoorilise kaotuse 121:42, vahendab basket.ee. Tartu Ülikooli resultatiivsemad olid Kairi Poljakov 9 ja Ereli Säde 8 punktiga. Riia TTT poolel viskasid Ieva Krastina ja Krista Bridina 25 punkti.

Päeva teises mängus kohtusid Liepajas Eclex ja Liepaja Papirs. Eesti meister võitis tulemusega 67:49. Eclexi parimad olid Laina Mesila-Kaarmann 17 ja Gerly Kostla 11 punktiga. Liepaja poolel viskas Sabine Egle 16 punkti.

Laupäeva viimases mängus võtsid Riias mõõtu Tallinna Ülikool ja Läti U16 koondis. Tallinna Ülikool võitis 82:56 ja avas sellega tänavusel hooajal oma võidukonto.
Tallinna Ülikooli suurimad skooritegijad olid Oksana Miil 22 ja Pirgit Püü 21 punktiga. U16 koondises viskas Digna Strautmane 16 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles