David Beckhamist võib saada Joel Lindpere klubikaaslane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

Los Angeles Galaxy jalgpalliklubi tähtmängija David Beckham on valmis kolima New Yorki, et tema abikaasa Victoria Beckhami karjäär moetööstuses oleks veelgi edukam.

Beckhami leping Galaxy’ga lõppeb selle hooaja järel ning nädalavahetusel kirjutati Briti medias, et ta ei ole selle pikendamisest huvitatud. Samas märgiti, et New Yorki kolides võiks temast saada aga hoopis sealse Red Bullsi liige, kirjutab Yahoo!

Red Bullsi ridadesse kuulub teatavasti ka Eesti koondise poolkaitsja Joel Lindpere. Suurematest staaridest pallivad New Yorgi klubis praegu Thierry Henry, Rafael Marquez ja Tim Cahill.

Nii olevat Victoria Beckham käinud juba New Yorgis vaatamas ka võimalikke elukohti ning lastele koolis käimise võimalusi. Seni ei ole David Beckham veel teatanud, kas ta sooviks tippjalgpallis ka järgmisel hooajal kaasa lüüa, kuid seni ei ole ta seda võimalust ka välistanud.

37-aastane Beckham liitus Galaxy’ga 2007. aastal ning vahepeal on ta kahel korral pallinud laenulepingu alusel ka AC Milanis. Enne seda on ta esindanud aga Manchester Unitedit ja Madridi Reali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles