Barcelona superstaar oli lähedal jala amputeerimisele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Villa oli raske vigastyusega pikalt platsilt eemal
David Villa oli raske vigastyusega pikalt platsilt eemal Foto: SCANPIX

Hispaania kirurg Ramon Cugat avaldas, et Bracelona jalgpalliklubi ründetäht David Villa oli pärast raske vigastuse saamist lähedal jala kaotamisele.

Villa murdis oma jala 2011. aasta klubide maailmameistrivõistlustel Jaapanis ning Cugati sõnul läks mehel õnneks, et tema jalga ei pidanud amputeerima. Ohtlik olukord tekkis pika lennureisi ajal Tokyost tagasi Hispaaniasse, kui suured rõhumuutused oleks võinud mehele saatuslikuks saada.

«Suured rõhumuutused võivad kaasa tuua mitmeid vigastusi ning ka jala kaotamine pole sellises olukorras võimatu,» rääkis Cugat La Sextale. Villa sõitis tagasi vahetult peale vigastust, kuid kindlam oleks olnud mõnda aega paigal püsida.

Lisaks kiitis katalaanist kirurg meeskonna peatreener Tito Villanovat, kuna viimane on andnud Villa jalale piisavalt puhkust ja ei ole kiirustanud mehe tagasitulekuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles