Korjus legendaarsese Macau võiduajamise eel: kõik maailma parimad on seal võitnud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Gravity Sport Management

Galaxy Double R Racing teatas eile ametlikult, et vormel-Renault 3.5 sarjas sõitev Kevin Korjus osaleb 17. ja 18. novembril toimuval Macau võidukihutamisel. Tegemist on vormel-3 sarja mitteametliku MMiga, kus on nooruspõlves võitnud ka sellised legendid nagu Ayrton Senna, Michael Schumacher ja David Coulthard.

«Mulle on räägitud, et tegu on fantastilise ringrajaga ning loomulikult on tegemist märkimisväärse sündmusega motospordi maailmas,» vahendab motosport.com Korjuse sõnu. «Kõik parimad sõitjad on seal osalenud ja ka võitnud.»

Korjuse sõnul on ta väga rahul, et saab sõita Galaxy Double R meeskonna eest. «Testisin nende vormelit 2010. aastal ning tunnen sealseid inimesi hästi. Loodetavasti tuleb Macaus hea nädalavahetus.»

Meeskonna eesmärk on võidelda poodiumikoha eest ning selleks annab lootust ka eelmise aasta võistlus, kui soomlane Valtteri Bottas tegi hea sõidu, kuid pidi teiselt kohalt katkestama. Lisaks Korjusele sõidab tiimis ka 21-aastane rootslane Jimmy Eriksson.

«Raske on kõrget kohta saada, kuid Jimmy ja Kevin on väga andekad piloodid ning olen kindel, et nad teevad hea etteaste,» rääkis meeskonna boss Anthony Hieatt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles